August 21, 2018

Servis računara

SERVISI MATIČNIH PLOČA I GRAFIČKIH KARTICA

Servis BGA čipova koji se nalaze na matičnim pločama i grafičkim karticama podrazumeva najviši nivo poznavanja rada računara i elektronike uopšte. Iako smatramo da je naše poznavanje ove oblasti na najvišem mogućem nivou sam servis ne može biti stopostotno uspešan. Trenutna uspešnost našeg servisa je na nivou od 95% dok za laptopove koji prethodno nisu rađeni u drugim servisima dostiže čak i do 98%. Ipak postoji verovatnoća da servis Vaše matične ploče neće biti uspešan. U ovim slučajevima moguće je da će laptop raditi čak i gore nego pre popravke(npr. ako se povremeno palio više se ne pali uopšte, ako je imao izobličenu sliku na ekranu sada nema nikakvu). Morate biti svesni da jedina alternativa popravci Vaše matične ploče jeste zamena iste a koja može koštati bar dva puta više od cene koja bi bila zaračunata za servis ploče. Vrlo često cena nove matične ploče prevazilazi cenu drugog, novog laptopa. Mi smatramo da je ovo razumam rizik i ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za eventualno pogoršanje stana Vašeg laptopa. Naravno, u ovim slučajevima se servis ne naplaćuje. Pošto posle servisa matične ploče dobijate garanciju na funkcionisanje celokupne matične ploče servis zadržava pravo da sam izabere metode popravke Vaše ploče i nema obavezu da prilaže zamenjene delove ili da dokazuje odakle su ti delovi nabavljeni. Kada je Vaša ploča nepopravljiva ili ako nam je to jednostavnije, zadržavamo pravo da umesto Vaše ploče ugradimo drugu od identičnog modela laptopa po istoj ceni po kojoj bi Vam naplatili popravku

SERVISI LAPTOPOVA

Popravljamo modele svih proizvodjača Toshiba, Acer, Dell, Fujitsu , Siemens, Gigabyte, HP, IBM, LG, Lenovo, MSI, Samsung, Asus.
Pružamo uslugu servisiranja i zamene čipova na računarskim matičnim pločama koristeći nove sofisticirane tehnologije za te namene.
Vršimo dijagnozu hardvera i utvrđujemo neispravnost čipova laptopu.
Neki od primera su grafički čip nVidia, Intel i ATi, zatim severni i južni most na matičnim pločama (chipset), čip mrežne kartice i slično.

Sprečite nastanak kvarova na vašem laptopu koji nastaju usled pregrevanja 

Čišćenje laptopa je najbolja preventiva nastanku kvarova.
Čišćenje u najkraćem roku istog radnog dana, produžite radni vek vašeg laptopa.
Ne čekajte da na red dodje skupa popravka ili gubitak podataka !

SERVIS PC RAČUNARA

U okviru našeg servisa poseban deo posvećen je pc računarima OEM ili Brand name kompjuterima.
Nezavisno gde ste kupili računar ili ko je sklapao vašu konfiguraciju mi vam možemo pomoći da ga popravite.
U standardne usluge ubrajamo reinstalaciju operativnog sistema , čišćenje od virusa i malvera i dijagnostiku.
Nakon dijagnostike nudimo vam soluciju zamene ili popravke neispravnih komponenti , a neispravne delove
dobijate natrag kako bi se uverili da je po sredi profesionalno i pošteno uradjen servis računara.

SERVIS MONITORA

Popravljamo sve modele LCD monitora, Samsung, LG, Acer, Benq, Asus, HP i ostale. Servisiramo inverterske ploče, čipove na procesorskim i t-con pločama. Vršimo zamenu razbijenih ili oštećenih panela. Uspešno vršimo zamenu oštećenih lampi na LCD panelima i to na svim veličinama displeja (ekrana).

U ponudi imamo nove i polovne delove a u mogućnosti smo da nabavimo delove koje trenutno ne možete naći na našem tržištu.

UPS SERVIS

Servisiramo sve tipove uređaja za neprekidno napajanje svih vodećih proizvodjača – APC (Schneider Electric), GAMATRONIC, EATON, ABB, HP, IBM, DELL, Inform, Mustek, Toshiba, …

Na zahtev korisnika možemo vršiti preventivni pregled sistema za napajanje u koji spadaju:vizuelni pregled uređaja, provera svih parametara, testiranje kapaciteta baterija,provera klema baterija, provera log i event alarma, čišćenje uređaja.

OPŠTI USLOVI I GARANCIJA